Lyngbykirkernes suppekøkken

suppekøkken2

”Suppekøkkenet giver plads til alle, der vil give plads til andre” er stedets motto.

Sammen med Kirkens Korshær har kirkerne i Lyngby siden marts 2015 haft dette tilbud.

Det er et socialt arbejde med to deltidsansatte og 25-30 frivillige medarbejdere.

Præster i Kongens Lyngby Provsti står bag initiativet, og Suppekøkkenets udgifter dækkes af kirkerne i Lyngby-Taarbæk kommune.

Suppekøkkenet holder til i den gamle lokalstation og er på omkring 20 kvadratmeter med små hyggelige caféborde og plads til ca 18 gæster.

Åbningstider og brugere

Suppekøkkenet har åbent 3 timer 3 dage om ugen (tirsdag, torsdag og søndag kl 17.00-20.00) med besøg af 15-30 gæster, der tilbydes suppe, kaffe og en samtale.

Suppekøkkenet henvender sig til mennesker, der har glæde af en portion varm suppe, en kop kaffe og den menneskelige varme, der ligger i stedets ånd.

Kirkens diakonale ansvar er en uomgængelig del af kirkens hverdag og udfolder sig i socialt arbejde med inspiration i kirkens budskab.

Derfor favner Suppekøkkenet dem, der er ugleset andre steder i samfundet.

For 5 kr kan man få suppe, kaffe, toast mm.

Adresse

Lyngbykirkernes Suppekøkken
Toftebæksvej 22
2800 Kongens Lyngby

Kontakt

Leder: Annette Nielsen
Tlf: 40 52 16 87
email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

suppekøkken

Bliv frivillig:

Vi har altid brug for frivillige, som har lyst til at være en del af vores team, aktuelt bestående af 25 frivillige. Tre dage om ugen serverer vi suppe m.m. og skaber rum for samtale og en god atmosfære for vores besøgende.

Som frivillig er det derfor vigtigt, at du er god til at lytte og rumme menneskers forskellighed, men samtidigt også vigtigt, at du klart kan sige fra.

Vi ser gerne, at frivillige kan tage 1-2 vagter om måneden. Vagterne ligger i tidsrummet 16-20, og køkkenet er åbent fast hver tirsdag, torsdag og søndag, hele året.

Vi er altid to, og ofte tre, på vagt. Som ny vil du dog det første stykke tid altid være på vagt med suppekøkkenets leder, så du er godt klædt på til arbejdet.

Har du lyst til at være en del af fællesskabet, så kontakt os endelig! Så tager vi en snak.