Nyt på hjemmesiden

JULENS GUDSTJENESTER

På grund af corona, er det i år nødvendigt at tilmelde sig julens gudstjenester og gudstjenesten nytårsdag, da der kun er begrænset plads i kirken. Læs mere her om tilmelding fra  29/11 kl.12.00 via hjemmesiden.

Man kan også tilmelde sig ved at ringe til kirkekontoret eller ved personligt fremmøde i kontorets åbningstid. Der kan max. bestilles 7 billetter pr. bestilling. Tilmeldingen er gratis.

Adventsbøn torsdage 10/12 og 17/12 kl. 9.45

Der er så meget der lukkes ned, men vi kan mødes i kirken og samle mod og håb, mens vi går mod lysere tider.
Vi holder adventsbøn de sidste 2 torsdage i adventstiden, hvor vi synger, beder og hører en adventsfortælling i kirkerummet.
9.45 til cirka 10.00

Minikonfirmandundervisning

Minikonfirmandundervisning er et tilbud til børn i 3. klasserne på Engels­­­borg­sko­len

Minikonfirmandundervisning har som mål at gøre børnene fortrolige med kristendommen og kirken på en sjov og udfordrende måde gennem samtale og leg. Med udgangspunkt i børnenes egne erfaringer, taler vi om nogle af livets store spørgsmål.

Hver undervisningsgang har et tema, som f.eks. højtider, dåb, nadver, næstekærlighed og med udgangspunkt i dagens emne, bliver der fortalt historier fra bibelen, leget og lavet forskellige kreative aktiviteter. Det er formidlingsmedarbejder Catherine Murphy, der står for undervisningen.

Minikonfirmandundervisningen foregår over 10 gange á ca. 1½ times varighed fredag eftermiddag efter skoletid. Typisk inviteres 3Aog 3B til at deltage om efteråret og 3C og 3D om foråret. Folder om minikonfirmandundervisning kommer på Engelsborgsskolens forældreintra med oplysninger om tidspunkter og tilmelding. Børnene hentes på skolen og går i samlet flok til kirken. Forældrene henter børnene efter undervisningen.

ministen

<< December 2020 >>