Samfundshøjskolen har aflyst forårssæsonen pga. Corona-situationen. Der er sendt besked til alle deltagere på e-mail og i e-boks.

Alle kirkens aktiviteter i sognegården er sat i bero indtil påske, da de omfatter forsamlingsforbuddet på max 5 personer.

vinter rose 610897 340

Julens gudstjenester 2020

TILMELDING TIL JULENS GUDSTJENESTER OG TIL NYTÅRSDAG
På grund af corona, er det i år nødvendigt at tilmelde sig julens gudstjenester, da der kun er begrænset plads i kirken. Tilmeldingen sker her på siden eller på kirkekontoret

Kirkeministeriet har set retningslinjerne for julegudstjenesterne efter i sømmene og kommet med en ny vejledning den 23. december.

Den måde vi har planlagt julen på i Christianskirken med korte gudstjenester på 30 minutter, afstand, udluftning og rengøring mellem gudstjenesterne, er fuldt ud i overensstemmelse med de sidste nye retningslinjer, derfor vælger vi at gennemføre julegudstjenesterne.

Vi har sat deltagerantallet ned til max 50 personer pr. gudstjeneste til juleaften.

Kom tidligst 10 min. før gudstjenesten, så der ikke bliver for mange mennesker på kirkepladsen

Husk mundbind når I kommer og undlad om muligt at benytte kirkens toiletfaciliteter

Indgang er via glasdør ved Sognegården

Medbring billetten eller vis den med din smartphone ved billetkontrollen

Der vil være frivillige til at hjælpe jer på plads i kirken

Udgang sker via den store kirkedør – husk mundbind

Inden og efter gudstjenesten rengøres kirkerummet

Forlad venligst kirken med det samme efter julegudstjenesten, så vi undgår trængsel på kirkepladsen

Respektér venligst kirketjenernes anvisninger

Juleaften, 24. december
Traditionel juleaftensgudstjeneste med de allermest kendte julesalmer og juleevangeliet. Gudstjenesten varer ½ time.
Kl. 12.00 ved Anita Brændsgaard Bennetsen: Tilmeld dig her
Kl. 13.00 ved Anita Brændsgaard Bennetsen: Tilmeld dig her
Kl. 14.00 ved Eigil Saxe: Tilmeld dig her
Kl. 15.00 ved Eigil Saxe: Tilmeld dig her
Kl. 16.00 ved Eigil Saxe: Tilmeld dig her
Kl. 23.30 ved Anita Brændsgaard Bennetsen: Tilmeld dig her (ingen ledige pladser)
Træd ind i det stille, stemningsfyldte kirkerum, hvor lyset er dæmpet og levende lys smykker rummet. Lad julefreden sænke sig, når vi sammen synger nogle af de mest elskede julesalmer og hører juleevangeliet.

Nytårsdag, 1. januar 2021
Nytårsandagt, kl. 16.00 ved Eigil Saxe: Tilmeld dig her
På årets første dag inviterer kirken til en kort gudstjeneste. Kirken er et godt sted at få rum og tid til at lægge det gamle år bag sig og åbne sig overfor det nye år med mod og tillid.
I år bliver der mulighed for at få et stykke indpakket kransekage med sig hjem efter gudstjenesten. Hyggeligt samvær og champagne gemmer vi til en anden gang på grund af COVID-19.

Her er en oversigt over alle gudstjenesterne, som man skal tilmelde sig til.
<< Januar 2021 >>