Finn Achilles er vores nye kirketjener

Menighedsrådet ved Christianskirken

Finn Achilles har siden 1. april været vores nye kirketjener. Han kommer direkte fra en stilling som civiløkonom i det private erhvervsliv, hvor han arbejdede med produktudvikling og markedsføring.

Kirken og arbejdet som kirketjener er dog ikke uvant for Finn, der tidligere har arbejdet som kirketjener i Frederiksberg Provsti og Sct. Lukas Kirke.

Finn er uddannet kordegn og har fungeret som kordegnevikar i Sct. Lukas Kirke og i nabokirken Sankt Thomas Kirke.

Han er gift med Tatiana, der spiller koncertharpe på højt niveau. Til efteråret kommer vi til at høre mere til Tatiana, der bl.a. vil gæste Samværsklubben i november med sin harpe.

Finn indgår i et nært arbejdsfællesskab med vores anden kirketjener Morten Seneca Larsen.

Menighedsrådet ser frem til et godt samarbejde.

<< August 2020 >>