Konfirmand i Christianskirken

konf-0605eva-30

Hvert forår konfirmeres de unge piger og drenge fra 8. klasse, som har valgt det, og som har gået til præst siden sommerferien. Konfirmationen er en kæmpefestdag for de unge, deres familier og venner – en af de dage hvor alle stole i Christianskirken er besat og rummet fyldt af feststemning, forventning og glæde.

Konfirmation betyder bekræftelse. Ved konfirmationen i kirken bekræfter Gud det løfte, han gav ved dåben, og konfirmanden knæler ved alteret og modtager konfirmationsvelsignelsen. Gennem bønner og velsignelsen gentages Guds løfte fra dåben om at følge konfirmanden med sin kærlighed gennem hele livet.

Konfirmationsforberedelse

Konfirmationsforberedelsen er ikke kun undervisning, men gruppesamtaler, projekter, udflugter, masser af diskussion og nye, anderledes oplevelser, hvor de unge møder kristen tro i praksis.

At gå til præst betyder også at lære gudstjenesten at kende ved at komme i kirke en gang om måneden. Alle i kirken glæder sig hvert år til at møde et nyt hold konfirmander.

Læs mere om konfirmation på http://www.folkekirken.dk/livets-begivenheder/konfirmation/.konfirmanddag 2009 014

Der er også nogle videoklip hvor konfirmander fortæller om, hvad de har oplevet og tænkt i forbindelse med deres forberedelse og konfirmation

Tilmelding til konfirmation i Christianskirken

Det er de unge fra 8. klasse, der konfirmeres. Alle som går i 8. klasse på folkeskolen eller privatskoler i vores sogn samt alle på dette alderstrin, som bor i sognet, kan blive konfirmeret i Christianskirken.

For at blive konfirmeret skal man være døbt. Er det ikke sket, inden man begynder til præst, kan man blive døbt i løbet af vinteren inden konfirmationen.

Hvert forår uddeler vi en folder til 7. klasserne på skolerne i vores sogn med oplysninger om konfirmation og tilmelding.

Konfirmationer i 2017:
12. maj Engelsborgskolens 8C og 8E
13. maj Engelsborgskolens 8K og 8S samt Billums Privatskole

Konfirmationer i 2018:
27. april Engelsborgskolens 8E og 8K
28. april Engelsborgskolens 8C og 8S samt Billums Privatskole og andre skoler

Konfirmationer i 2019:
Fredag d. 17. maj Engelsborgskolens 8. E og 8.K
Lørdag d. 18. maj Engelsborgskolens 8. C og 8.S, samt Billums og andre private skoler

<< Oktober 2017 >>