Minikonfirmandundervisning

Minikonfirmandundervisning er et tilbud til børn i 3. klasserne på Engels­­­borg­sko­len.
Minikonfirmandundervisning er kristendom i børnehøjde.

Minikonfirmandundervisning har som mål at gøre børnene fortrolige med kristendommen og kirken på en sjov og udfordrende måde gennem samtale og leg. Med udgangspunkt i børnenes egne erfaringer, taler vi om nogle af livets store spørgsmål, som tro, liv og død.

Hver undervisningsgang har et tema, som f.eks. dåb, nadver, næstekærlighed og med udgangspunkt i dagens emne, bliver der fortalt historier fra bibelen, leget og lavet forskellige kreative aktiviteter. Det er formidlingsmedarbejder Catherine Murphy, der står for undervisningen.

Minikonfirmandundervisningen foregår over 11 gange á ca. 1½ times varighed og afsluttes med et arrangement, hvor forældrene inviteres. Undervisningen foregår efter skoletid og eleverne hentes og bringes til skolens SFO.

Inden undervisningen starter kommer formidlingsmedarbejderen på besøg i klassen og eleverne får en folder med hjem, hvor de kan tilmelde sig.

<< Maj 2018 >>