Menighedsplejen i Christians sogn

I Christianskirken har der siden 1995 været en Menighedspleje, hvis formål er at lave kirkeligt-socialt arbejde for sognets beboere. Både for enkelt personer og for grupper. Menighedsplejen ledes af en bestyrelse på 5 personer, såvel ansatte ved kirken som frivillige og medlemmer af menighedsrådet. Menighedsplejens primære arbejdsopgaver er for tiden at uddele julehjælp op til jul. Menighedsplejen har tidligere også været tovholder på besøgstjenesten, hvor man kunne søge om at få en frivillig besøgsven og ligeledes melde sig som  besøgsven.  Besøgstjenesten "kører" desværre i øjeblikket på lavt blus. Formand for menighedsplejen er Inge Rasmussen som sidder i menighedsrådet.

Menighedsplejen modtager med taknemmelighed økonomiske bidrag til arbejdet på konto 1551 - 1515638333. Henvendelse til Inge Rasmussen eller til kirkens kontor.

kirkens-genbrug

Kirkens Genbrug har åbent hverdage kl. 10.00-17.30 samt lørdage kl. 10.00-14.00.

Kirkens Genbrug drives af 45 kvinder, der hver især arbejder i forretningen minimum 4 timer om ugen. Udover at støtte et godt formål danner Kirkens Genbrug også ramme om et socialt fællesskab. Der er et stærkt netværk omkring arbejdet i butikken.

Personer, som har lyst til at arbejde i Kirkens Genbrug, kan kontakte butiksleder Lilly Strandsbjerg på tlf. 45935093 i forretningens åbningstid.

Se i øvrigt: www.danmission.dk og www.menighedsplejer.dk.

Menighedsplejen

Menighedsplejen i Christians sogn

Kirkens Genbrug

kirkens-genbrugKirkens Genbrug på Ulrikkenborg Plads 10 er en del af en landsdækkende kæde af forretninger, som sælger genbrugstøj til folk i alle aldre. Forretningen drives af frivillige medarbejdere, og indtægterne går til Danmissions og Samvirkende Menighedsplejers arbejde i Danmark og Asien, Afrika og Mellemøsten.

Se i øvrigt: www.danmission.dk og www.menighedsplejer.dk.

Lyngbykirkernes suppekøkken

Suppekøkkenet i Lyngby åbnede i marts måned 2015. Køkkenet drives af en deltidsansat leder og omkring 35 frivillige.
Kongens Lyngby Provsti står bag initiativet og økonomien. Kirkens Korshær står for organiseringen og ansættelse af lederen.
Suppekøkkenet er på omkring 20 kvadratmeter med små hyggelige cafeborde og med plads til 18 gæster.

Målgruppen

Suppekøkkenet er et værested for nødstedte mennesker, der har brug for varme og omsorg. Målgruppen er ensomme, misbrugere, hjemløse, psykisk syge m.v. Man kan købe en portion suppe for 5 kr. og få kaffe m. brød og syltetøj.

Lyngbykirkernes Suppekøkken
Toftebæksvej 22