koncert Bachs Juleoratorium 1/12 kl. 15.00

COCBachs juleoratorium bliver sunget og spillet af ”Copenhagen Oratorio Choir” og ”Copenhagen Oratorio Strings” under ledelse af Torsten Mariegaard.
Ensemblet gæstede for to år siden Christianskirken med Händels ”Messias”. Læs mere om ensemblet på deres hjemmeside.

Solisterne er udvalgt ved en konkurrence på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i efteråret og er:

Sopran: Emma Mustaniemi, alt: Sophie Haagen, tenor: Thomas Zimmermann, bas: Richard Låås.

Entré 100 kr. Billetsalget begynder fra tirsdag den 2. oktober på kirkens kontor.

Man kan også allerede nu bestille billetter til afhentning på kirkens kontor ved betaling på MobilePay 51500417 - husk i beskedfeltet at anføre teksten "Juleoratoriet".

Overskydende billetter sælges ved indgangen til koncerten.

<< December 2018 >>