Pinse i det grønne 21. maj

Fælles økumenisk pinsegudstjeneste i det fri på Frilandsmuseets Festplads 2. pinsedag kl. 11.00

I år samles vi hele 4 kirkesamfund i en fælles pinsefest, nemlig Den Apostolske Kirke, Den Katolske Skt. Knud Lavard Kirke, Baptistkirken i Lyngby og Folkekirken, ved Lyngby Kirke, Virum Kirke, Sorgenfri Kirke, Lundtofte Kirke og Christianskirken.

50 dage efter påske kom Helligånden over de forsamlede disciple og alle kunne med et høre evangeliet om Jesus fortalt på deres eget sprog. Siden er evangeliet blevet spredt ud over hele jorden, fortolket og omsat i et utal af kirkesamfund. Men vores udgangspunkt er det samme. Troen på Jesus Kristus.

Pinsen er en fejring af, at de sproglige barriere der ellers skiller os, nedbrydes i troens fællesskab. Det omsætter vi til praktisk handling ved at holde gudstjeneste sammen på tværs af kirkesamfund, fælles i troen. Gudstjenesten bakkes op af et kæmpe kor sammensat af mange lokale voksen – og
børnekor, der synger kendte salmer og sange.

I tilfælde af regn flyttes gudstjenesten til Sorgenfri Kirke. Oplysninger om dette fås på www.Lundtoftekirke.dk.

For at deltage i gudstjenesten skal man, som sidste år, have en billet, som skal vises ved indgangen. Billetter kan afhentes i kirken inden arrangementet eller udleveres ved p-pladsen ved I.C. Modewegs Vej.
Billetterne er gratis.

<< Maj 2018 >>