Menighedsrådsvalg tirs 15. sep kl. 19.00

Menighedsrådet ved Christianskirken

CHRISTIANSKIRKEN ER DIN - TAG AKTIV DEL I DEN

Der skal vælges nye medlemmer til menighedsrådet i september. Her får du en enestående chance for at få indflydelse og gøre en aktiv indsats i det lokale demokrati til gavn for Christianskirken og lokalområdets beboere

Menighedsrådets opgave er at fastlægge de overordnede rammer for, hvilken kirke Christianskirken skal være. Opgaverne spænder bredt fra at stå for budgetstyring og bygningsansvar, til at ansætte personale og skabe gode rammer for dem og de mange frivillige i kirken.

Derudover er du med til at planlægge, hvilke forskellige aktiviteter kirken skal tilbyde i samarbejde med kirkens præster og ansatte.

Som medlem af menighedsrådet får du stor indflydelse på alle aspekter af kirkens arbejde, og det er op til dig, hvilke områder du ønsker at beskæftige dig med alt efter lyst og interesse.

Godt samarbejde I menighedsrådet har vi et godt og positivt samarbejde med kirkens præster og personale. Vi mødes 7-8 gange om året, men det meste af arbejdet foregår mellem møderne i de mange forskellige udvalg.

Eksempler på udvalgenes arbejde er: Kirkeblad, koncerter, nye gudstjenesteformer, kommunikation, tilsyn med præsteboligerne og aktiviteter for børn og unge samt grupper af udsatte borgere.

Derudover prioriterer vi samarbejde med kommunens andre kirker højt, bl.a. med fælles månedlig annoncering, drop-in dåb, pinsegudstjenester og Suppekøkkenet i den gamle lokalstation og flere fælles projekter er på vej.

Mød op 15. september Vi skal vælge 11 medlemmer og 3 suppleanter for en 4-årig periode, og der er brug for nye kræfter, da flere medlemmer er flyttet fra området. Som suppleant deltager du på lige fod med de øvrige medlemmer, dog uden stemmeret.

Mød op personligt til valget tirsdag 15. september kl. 19.00 eller aflever en fuldmagt til valgbestyrelsen senest på dagen.

Kontakt menighedsrådsformand Mette Nissen, hvis du vil høre mere eller allerede nu ved, at du vil stille op.

For at være valgbar skal du:

• Være fyldt 18 år og
medlem af Folkekirken

• Have bopæl i Christians Sogn
eller have løst sognebånd til
en af kirkens præster.

Ønsker du at løse sognebånd
skal du kontakte en af kirkens præster senest tirsdag 1. september kl. 12.00 - din sognebåndsløsning skal registreres senest kl. 16.00 samme dag..

<< August 2020 >>