Sorggrupper i Christianskirken

folder2sorg

I august 2017 starter en ny sorggruppe for folk som har mistet en pårørende. Sorggruppen er en samtalegruppe, hvor man kan dele tanker og erfaringer med andre, som har mistet en ægtefælle et familiemedlem eller en nær ven.

At miste et menneske man elsker, er noget af det sværeste vi mennesker kan opleve. Man gennemgår en stor smerte og sorg, som kan være svær at bære alene. Erfaringer viser, at det er ofte i fællesskab med andre, at man bedst kan bearbejde sin sorg. Samtaler med mennesker som også har oplevet at miste, kan hjælpe en til at komme lettere og mere styrket gennem sorgen.

Hvad kan en sorggruppe tilbyde?

Sorggruppen er et fortroligt sted, hvor man har mulighed for at tale om de svære følelser, lytte til andre i samme situation og dele erfaringer og minder. Møderne ledes af to gruppeledere efter en fast struktur, der sikre, at alle deltagere får mulighed for at komme til orde.

Gruppen består af op til 8 personer der mødes 10 gange i foråret hver anden onsdag eftermiddag i sognegården kl. 14-16.

Gruppelederne er Catherine Murphy som har været ansat mange år i Christianskirken og Gitte Rödtness som er frivillig. Gitte har en baggrund som rådgiver og coach. Hun har i adskillige år hjulpet mennesker gennem forskellige former for kriser og tab. Ønsker du at være med i sorggruppen kan du kontakte Catherine Murphy på  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Du vil derefter blive indbudt til en samtale, hvor vi kan hilse på hinanden og besvare eventuelle spørgsmål.

Her kan du læse hele folderen og se tiderne for møderne i sorggruppen. Gruppen mødes første gang d. 30/8 kl. 14.00.   folder sorggruppe eft. 2017

<< November 2017 >>