Vigtig orientering i forbindelse med corona
Alle gudstjenester og arrangementer i Christianskirken er aflyst til og med 13. april.
Selvom al aktivitet er lukket ned, så er du altid velkommen til at kontakte en af kirkens præster, hvis du har brug for en samtale i en svær tid. Præsterne står til rådighed for sjælesorg, en trøstende samtale eller anden støtte.

Telefonen til kirkekontoret 4587 1398 er åben tirsdag - torsdag kl. 10.00-12.00 og tirsdag kl. 15.00-17.00. Kontoret kan også kontaktes på: kirkekontoret@christianskirken-lyngby.dk
Hold jer opdateret på vores hjemmeside og Facebook. Vi sende løbende små hilsener på Facebook indtil vi ses igen.

Kalenderdetaljer

Flyttet sogneaften Christian Hjortkær
Sognegården, Chr. X's Alle 122, Lyngby
Onsdag 18/03 2020 18:30 - 21:00

Forholdsregler mod Coronavirus - Kirkekontoret og sognegården vil være lukket fra torsdag 12. marts indtil slutningen af marts. Efter statsministerens pressemøde onsdag aften og Biskoppernes vejledning pr. d.d. om, hvordan vi skal forholde os til coronapandemien, har Christianskirken besluttet at aflyse alle arrangementer i sognegården indtil udgangen af marts. Ligeledes er alle gudstjenester i Christianskirken, både søndage og hverdage, aflyst i samme tidsrum. Kirkekontoret, alle ansatte og præster kan kontaktes pr. tlf. og mail. Præsterne stiller sig til rådighed for samtaler for hvem, der måtte have behov. Kirken vil være åben som altid kl. 9-18. Alle er velkomne ind i kirkens fred og stilhed, der kan tændes et lys, læses et ord i bibelen - find ro i kirken i en virkelighed, der lige med et er blevet anderledes. Vi vil opdatere på situationen på vores hjemmeside og Facebook.

<< Marts 2020 >>