Kalenderdetaljer

Soloklaverkoncert
Christianskirken
Søndag 17/11 2019 15:00 - 16:00

Gratis adgang. Vi får et glædeligt gensyn med pianisten Cæcilie Grønkjær Tagmose, der gæstede kirken sidste år sammen med vokalensemblet ”Dopplers”. Denne gang er det et program for soloklaver af komponisterne Prokofiev, Piazolla og Chopin. Kirkens dejlige flygel kommer til at bruse under hendes musikalske udfoldelser og kan uden tvivl få bugt med novembermørket i en times tid. Efter koncerten er kirken vært ved et lille glas og hyggeligt samvær i glasgangen. Tagmose er født i 1987 og uddannet fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, på Klaverskolen Gradus i Århus og i Berlin. Hun har deltaget i adskillige masterclasses med forskellige verdenspianister og har vundet priser ved talentkonkurrencer: Music Without Limits i Litauen og 1. pris ved Den Danske Steinway Festival i 2006. Hun har desuden modtaget flere legater. Cæcilie Tagmose har medvirket ved talrige koncerter med såvel kammermusik som solorepertoire i både Norden og i Kina. Hun er desuden medstifter af og kunstnerisk leder for Musikforeningen UTZON, der, dette efterår i Bagsværd Kirke, slår dørene op til den første sæson.

<< December 2019 >>