Kalenderdetaljer

Basar for Menighedsplejen
Sognegården, Chr. X's Alle 122, Lyngby
Søndag 17/11 2019 11:00 - 15:00

Strikkeklubben afholder basar i Sognegården til fordel for Menighedsplejen i Christians Sogn. Der vil blive solgt håndarbejder fra Strikkeklubben og Letland, Danmission fra Ulrikkenborg Plads sælger juleting, gode genbrugssager og Danmissions fine lys, bla. det helt særlige hellig tre kongers lys. Derudover amerikansk lotteri med fine præmier. I Basarcaféen er der mulighed for at nyde en kop kaffe eller te med lidt hjemmebag. Overskuddet fra basaren går til Menighedsplejen, som udfører kirkeligt socialt arbejde for sognets beboere, herunder uddeling af julehjælp. Kontakt Mette Nissen tlf .3032 0052 eller Inge Rasmussen, hvis du har lyst til at bidrage med håndarbejder eller praktisk hjælp på basardagene.

Basar for Menighedsplejen
Sognegården, Chr. X's Alle 122, Lyngby