Kalenderdetaljer

Søndag 25/10 2020 10:00
20. s. e. trin.
Anita Brændsgaard Bennetsen

Traditionen tro fejrer vi BUSK- gudstjeneste i Christianskirken. Årets tema er „Spirerne i Guds have“. Vi er alle plantet i Guds have her pa° jorden - vi skal vokse og gro, men samtidig give plads til hinanden. Gud kalder os til at hjælpe hinanden, sa° vi alle kan være her - gudstjeneste for hele familien Gudstjenesten er arrangeret i samarbejde med De grønne pigespejdere sammen med Lyngbykirkernes Børnekor. Efter gudstjenesten er der leg og hygge, kaffe og kage i sognegården.

Koncert med Come Away Death
Christianskirken
Søndag 25/10 2020 15:00 - 16:00

Publikum vil opleve et sammenhængende musikalsk og poetisk forløb. Mellem to sange er kun stilhed eller pianisten vil spille. Dernæst følger et digt. På den måde vil koncertens tema, døden, blive behandlet sammenhængende og fra forskellige perspektiver. Koncerten byder på musik af bl.a. Händel, Britten og Purcell. Sopran: Charlotte Haugaard. Udover at være solist og medvirkende i store opførelser har hun stiftet „Fra Operaens verden“, der formidler opera i øjenhøjde. Mezzosopran: Nanna Ipsen. Som solist har hun dyrket det kirkelige repertoire og medvirket i adskillige operaer. Hun er desuden sanger i Copenhagen vocal ensemble, som hun er medstifter af. Baryton: Lau Frederiksen. Kendt og elsket i Christianskirken, hvor han er ansat som sanger. Lau er meget aktiv i andre sammenhænge, fx som solist i Assistens Kulturcenter. Pianist: Mattias Branner. I løbet af de sidste 8 år har han haft en omfattende koncertvirksomhed som solist, akkompagnatør og kammermusiker i både Norden, Tyskland og Spanien. Gratis adgang.

<< Oktober 2020 >>