Vigtig orientering i forbindelse med corona
Alle gudstjenester og arrangementer i Christianskirken er aflyst til og med 13. april.
Selvom al aktivitet er lukket ned, så er du altid velkommen til at kontakte en af kirkens præster, hvis du har brug for en samtale i en svær tid. Præsterne står til rådighed for sjælesorg, en trøstende samtale eller anden støtte.

Telefonen til kirkekontoret 4587 1398 er åben tirsdag - torsdag kl. 10.00-12.00 og tirsdag kl. 15.00-17.00. Kontoret kan også kontaktes på: kirkekontoret@christianskirken-lyngby.dk
Hold jer opdateret på vores hjemmeside og Facebook. Vi sende løbende små hilsener på Facebook indtil vi ses igen.

Kalenderdetaljer

Højmesse v/ Eva Borbye Pedersen
Christianskirken
Søndag 08/03 2020 10:00
2. s. i fasten
Eva Agnethe Borbye Pedersen

Reception i Suppekøkkenet
Toftebæksvej 22, Kongens Lyngby
Søndag 08/03 2020 14:00 - 18:00

Kom til reception for suppekøkkenet, der fejrer sin 5 års fødselsdag, i den gamle lokalstation på Toftebæksvej nr. 22 . Suppekøkkenet blev startet på initiativ af præsterne i Virum Kirke, Lyngby Kirke og Christianskirken, og drives i dag af Kongens Lyngby Provsti, Kirkens Korshær og ikke mindst af en masse frivillige. Da planerne var i støbeskeen blev de mødt med en vis skepsis – var der virkelig brug for et sådant tilbud i Lyngby? Det var – og er – der. Værestedet er flittigt besøgt med 20-28 gæster hver gang og flere er kommet siden suppekøkkenet åbnede i 2015. Mange af gæsterne har enten problemer med hjemløshed, misbrug, ensomhed og/eller psykiske problemer. Suppekøkkenets motto er ”Her er der plads til alle, der giver plads til andre”, og det motto sikrer, at mange forskellige mennesker kommer forbi de tre dage om ugen, suppekøkkenet har åbent. Det er frivillige, der serverer maden, og Kurt Gullitz Rasmussen er sammen med Signe Andreassen ansat som ledere og stedets gennemgående ansigter. Lyngbykirkernes Suppekøkken er et samarbejde mellem Kirkens Korshær og de seks kirker i kommunen. Kirkens Korshær har ansat de lønnede medarbejdere, og det er kirkerne, som dækker alle udgifter til løn og husleje m.m. og skaffer frivillige medarbejdere. Suppekøkkenet har åbent hver tirsdag, torsdag og søndag kl. 17-20 året rundt – også på helligdage. Der serveres suppe og kaffe for 5 kr. Har du har lyst til at vide mere om Suppekøkkenet, eller måske melde dig som frivillig medarbejder, kontakt Inge Rasmussen eller Eigil Saxe.

Koncert med OBG-Brass Band
Christianskirken
Søndag 08/03 2020 15:00 - 16:30

Entré 50 kr. ’OBG Brass’ er et Brass Band efter engelsk forbillede. Det blev startet i 2004 af tidligere medlemmer fra Lyngby Taarbæk og Concord Brass Band, som fortsat ville spille i et band hvor niveauet var godt men ambitionerne ikke helt så tårnhøje som i Danmarks bedste Brass Bands. OBG Brass har siden afholdt ca. 4-6 koncerter om året, f.eks. på Sophienholm Slot, fødselsdagskoncerter i Lyngby Kulturhus samt koncertrejser i Tyskland og Danmark. OBG’s vigtigste koncerter er de årligt tilbagevendende koncerter i Christianskirken i Lyngby og Skelgårdskirken i Kastrup. Jesper Hyllested dirigerer OBG Brass og er Tubaist i Livgarden.

<< Marts 2020 >>