Vigtig orientering i forbindelse med corona
Alle gudstjenester og arrangementer i Christianskirken er aflyst til og med 13. april.
Selvom al aktivitet er lukket ned, så er du altid velkommen til at kontakte en af kirkens præster, hvis du har brug for en samtale i en svær tid. Præsterne står til rådighed for sjælesorg, en trøstende samtale eller anden støtte.

Telefonen til kirkekontoret 4587 1398 er åben tirsdag - torsdag kl. 10.00-12.00 og tirsdag kl. 15.00-17.00. Kontoret kan også kontaktes på: kirkekontoret@christianskirken-lyngby.dk
Hold jer opdateret på vores hjemmeside og Facebook. Vi sende løbende små hilsener på Facebook indtil vi ses igen.

Navneændring

Navneændring sker med NemId på www.borger.dk og koster som udgangspunkt et sagsbehandlingsgebyr, som betales med Dankort eller Visakort samtidig med ansøgningen. Ansøgning om navneændring på bryllupsdagen sker også med NemId – her er der intet sagsbehandlingsgebyr hvis ansøgningen sker senest på 3 månedsdagen for vielsen. Du kan kontakte dit bopælssogn, hvis du er du i tvivl og har spørgsmål vedrørende navneændring, herunder hvornår ansøgning kan ske på blanket og uden brug af NemId. Du kan finde dit bopælssogn på www.sogn.dk.

<< Marts 2020 >>