Udmeldelse af Lyngbykirkernes børne- og spirekor

BEMÆRK. Udmeldelse kan ikke ske ved kontakt til korlederen.

Iht. bestemmelser om behandling af personoplysninger  (se Datatilsynets introduktion til Databeskyttelsesforordningen) og databeskyttelsesloven, der trådte i kraft den 25. maj 2018, skal vi informere om, at de i formularen indtastede oplysninger alene bruges for at kunne håndtere udmeldelse af børnekorene. Meddelelse om udmeldelsen bliver givet videre til korleder Vibeke Sahner Ockelmann og data behandles alene af kordegn Ask Anders Skovsted.

For god ordens skyld skal vi informere om, at de oplysninger vi har modtaget ved indmeldelse og udmeldelse, kun er blevet gemt eksternt, og at disse nu bliver slettet i forbindelse med udmeldelsen af korene. Ingen data har været lagret på lokale pc'er.

Det afgivne samtykke (se datatilsynets pjece om samtykke) er nødvendigt, for at vi må håndtere udmeldelsen digitalt.

Hvis ikke man ønsker at foretage udmeldelse af korene ved den digitale formular, kan man foretage dette ved telefonisk kontakt til kordegn Ask Anders Skovsted på tlf.nr. 4587 1398 i kontorets åbningstid.

Oplysninger om barnet
Yderligere kommentarer