Tilmelding til konfirmationsforberedelse i Christianskirken 2018/2019

Se nærmere om konfirmation i Christianskirken her.

Tilmelding til konfrmationsforberedelse sker ved at udfylde og indsende nedenstående formular.

Iht. bestemmelser om behandling af personoplysninger (se Datatilsynets introduktion til Databeskyttelsesforordningen) og databeskyttelsesloven, der trådte i kraft den 25. maj 2018, skal vi informere om, at de i formularen indtastede oplysninger alene bruges i forbindelse med konfirmationsforberedelsen af sognepræsterne Anita Brændsgaard Bennetsen og Lisa Tikkanen Pagh og behandles af kordegn Ask Anders Skovsted i forbindelse med eventuelle søgninger om dåbsdata i den elektroniske kirkebog samt ved den endelige registrering af konfirmationen samme sted. Den elektroniske kirkebog overholder de samme sikkerhedsprotokoller som CPR-systemet.

Hvis ikke den tilmeldte konfirmand er døbt, vil der blive aftalt dåb ved den konfirmerende præst. Er den tilmeldte konfirmand døbt, men ikke medlem af folkekirken, bliver konfirmanden medlem af folkekirken på konfirmationsdatoen.

De indtastede formulardata, der gemmes eksternt, bliver slettet senest efter registreringen af konfirmationen i 2019. Data bliver ligeledes slettet ved framelding til konfirmationsforberedelse ved kontakt til kirkens kontor ved kordegn Ask Anders Skovsted, kirkekontoret@christianskirken-lyngby.dk, eller tlf.nr. 4587 1398. Ingen data bliver lagret på lokale pc'er.

Spørgsmål omkring det afgivne samtykke (se datatilsynets pjece om samtykke) til brug af de afgivne oplysninger besvares ved henvendelse til kirkens kontor ved kordegn Ask Anders Skovsted, kirkekontoret@christianskirken-lyngby.dk, eller tlf.nr. 4587 1398.

Hvis ikke man ønsker at foretage tilmeldingen ved nedenstående formular, kan man foretage tilmeldingen ved telefonisk kontakt med kordegn Ask Anders Skovsted på tlf.nr. 4587 1398 i kontorets åbningstid.

<< November 2018 >>