Nyt på hjemmesiden

Samværsklubben starter onsdag 10.1. Program forår 2018

Ny sorggruppe for voksne starter 28.2. kl. 14.00-16.00. Vi mødes ca. hver 2. onsdag. Gruppen for for dig, der har mistet en ægtefælle eller familiemedlem og gerne vil tale med andre i samme situation. For flere informationer kontakt Catherine på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller ring på 45 20 13 93. folder om sorggruppen med datoer for møder

Lyngbykirkernes spirekor

børnekor vibeke stort bill

Spirekoret er for børn fra 0.-2. klasse. Spirekoret fungerer som forskole til børnekoret, men har også mange selvstændige opgaver. Koret medvirker bl.a. ved pastagudstjenester, går lucia, er med til koncerter og tager på korstævner.

I koret, der både er for piger og drenge, synger vi sange om nisser, trolde, sørøvere, jul, påske og meget andet. Vi lærer noder, klapper rytmer, synger efter håndtegn, danser og bevæger os til musik.

Dirigent er Vibeke Sahner Ockelmann, der er uddannet musikpædagog på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium. Hun har bl.a. været dirigent for Det Kgl. Danske Musikkonservatoiums Børnekor og undervist på konservatoriet i børnekorledelse.

Spirekoret øver torsdag eftermiddag kl. 15.30-16.20. Alle børn er velkomne til at komme og prøve at være med. Det koster 250 kr. pr. halve år at synge i koret. Kontakt korlederen, hvis du er interesseret.

Læs mere om spirekoret her Folder

<< Februar 2018 >>