Nyt på hjemmesiden

Strikkeklubben
Vi mødes i Sognegården den anden tirsdag i måneden
kl. 10.30-12.00 og den fjerde torsdag i måneden
kl. 18.30-20.00.
Vi har strikket dåbsklude og små huer til for tidligt fødte
børn. I øjeblikket strikker/hækler vi karklude/køkkenhåndklæder,
der sælges til fordel for Menighedsplejen.
Garn m.m. stilles til rådighed.
Du er også velkommen til at komme med dit eget håndarbejde
og få en snak og en kop kaffe/the.
Yderligere information kontakt Inge Rasmussen.

Lyngbykirkernes spirekor

børnekor vibeke stort bill

Spirekoret er for børn fra 0.-2. klasse. Spirekoret fungerer som forskole til børnekoret, men har også mange selvstændige opgaver. Koret medvirker bl.a. ved pastagudstjenester, går lucia, er med til koncerter og tager på korstævner.

I koret, der både er for piger og drenge, synger vi sange om nisser, trolde, sørøvere, jul, påske og meget andet. Vi lærer noder, klapper rytmer, synger efter håndtegn, danser og bevæger os til musik.

Dirigent er Vibeke Sahner Ockelmann, der er uddannet musikpædagog på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium. Hun har bl.a. været dirigent for Det Kgl. Danske Musikkonservatoiums Børnekor og undervist på konservatoriet i børnekorledelse.

Spirekoret øver torsdag eftermiddag kl. 15.30-16.20. Alle børn er velkomne til at komme og prøve at være med. Det koster 250 kr. pr. halve år at synge i koret. Kontakt korlederen, hvis du er interesseret. Tilmelding sker ved vores formular her på hjemmesiden.

Læs mere om spirekoret her Folder om koret

<< April 2019 >>