Nyt på hjemmesiden

Ny sorggruppe for voksne. Sorggruppen starter d. 12.9. Vi mødes onsdage kl. 14.00-16.00. Har du mistet en pårørende eller ven er du velkommen til at deltage. For flere informationer kontakt Catherine på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller ring på 45 20 13 93.

Sommercafeén er åben hver tirsdag og torsdag fra kl. 10.00-12.00 frem til 1. oktober. Her kan du komme forbi og drikke en kop kaffe og hygge dig. Alle er velkomne.

Samværsklubben holder ferie til 12/9. Se det nye program her Efteråret 2018

Pastagudstjeneste. Vi inviterer til pastagudstjeneste en torsdag om måneden. Vi starter med fællesspisning og slutter med en gudstjeneste for hele familien. Læs mere om efterårets og forårets pastagudstjenester her. Folder

Minikonfirmandundervisning

Minikonfirmandundervisning er et tilbud til børn i 3. klasserne på Engels­­­borg­sko­len.
Minikonfirmandundervisning er kristendom i børnehøjde.

Minikonfirmandundervisning har som mål at gøre børnene fortrolige med kristendommen og kirken på en sjov og udfordrende måde gennem samtale og leg. Med udgangspunkt i børnenes egne erfaringer, taler vi om nogle af livets store spørgsmål, som tro, liv og død.

Hver undervisningsgang har et tema, som f.eks. dåb, nadver, næstekærlighed og med udgangspunkt i dagens emne, bliver der fortalt historier fra bibelen, leget og lavet forskellige kreative aktiviteter. Det er formidlingsmedarbejder Catherine Murphy, der står for undervisningen.

Minikonfirmandundervisningen foregår over 11 gange á ca. 1½ times varighed og afsluttes med et arrangement, hvor forældrene inviteres. Undervisningen foregår efter skoletid og eleverne hentes og bringes til skolens SFO.

Inden undervisningen starter kommer formidlingsmedarbejderen på besøg i klassen og eleverne får en folder med hjem, hvor de kan tilmelde sig.

<< Juni 2018 >>