Nyt på hjemmesiden

Sommercafeén er åben hver tirsdag og torsdag fra kl. 10.00-12.00. Her kan du komme forbi og drikke en kop kaffe og hygge dig. Alle er velkomne.

sommercafe

Samværsklubben holder ferie til 12/9. Se det nye program her Efteråret 2018

Pastagudstjeneste. Vi inviterer til pastagudstjeneste en torsdag om måneden. Vi starter med fællesspisning og slutter med en gudstjeneste for hele familien. Læs mere om efterårets og forårets pastagudstjenester her. Folder

Minikonfirmandundervisning

Minikonfirmandundervisning er et tilbud til børn i 3. klasserne på Engels­­­borg­sko­len.
Minikonfirmandundervisning er kristendom i børnehøjde.

Minikonfirmandundervisning har som mål at gøre børnene fortrolige med kristendommen og kirken på en sjov og udfordrende måde gennem samtale og leg. Med udgangspunkt i børnenes egne erfaringer, taler vi om nogle af livets store spørgsmål, som tro, liv og død.

Hver undervisningsgang har et tema, som f.eks. dåb, nadver, næstekærlighed og med udgangspunkt i dagens emne, bliver der fortalt historier fra bibelen, leget og lavet forskellige kreative aktiviteter. Det er formidlingsmedarbejder Catherine Murphy, der står for undervisningen.

Minikonfirmandundervisningen foregår over 11 gange á ca. 1½ times varighed og afsluttes med et arrangement, hvor forældrene inviteres. Undervisningen foregår efter skoletid og eleverne hentes og bringes til skolens SFO.

Inden undervisningen starter kommer formidlingsmedarbejderen på besøg i klassen og eleverne får en folder med hjem, hvor de kan tilmelde sig.

<< Februar 2018 >>