Nyt på hjemmesiden

Samværsklubben starter onsdag 10.1. Program forår 2018

Ny sorggruppe for voksne starter 28.2. kl. 14.00-16.00. Vi mødes ca. hver 2. onsdag. Gruppen for for dig, der har mistet en ægtefælle eller familiemedlem og gerne vil tale med andre i samme situation. For flere informationer kontakt Catherine på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller ring på 45 20 13 93. folder om sorggruppen med datoer for møder

Minikonfirmandundervisning

Minikonfirmandundervisning er et tilbud til børn i 3. klasserne på Engels­­­borg­sko­len.
Minikonfirmandundervisning er kristendom i børnehøjde.

Minikonfirmandundervisning har som mål at gøre børnene fortrolige med kristendommen og kirken på en sjov og udfordrende måde gennem samtale og leg. Med udgangspunkt i børnenes egne erfaringer, taler vi om nogle af livets store spørgsmål, som tro, liv og død.

Hver undervisningsgang har et tema, som f.eks. dåb, nadver, næstekærlighed og med udgangspunkt i dagens emne, bliver der fortalt historier fra bibelen, leget og lavet forskellige kreative aktiviteter. Det er formidlingsmedarbejder Catherine Murphy, der står for undervisningen.

Minikonfirmandundervisningen foregår over 11 gange á ca. 1½ times varighed og afsluttes med et arrangement, hvor forældrene inviteres. Undervisningen foregår efter skoletid og eleverne hentes og bringes til skolens SFO.

Inden undervisningen starter kommer formidlingsmedarbejderen på besøg i klassen og eleverne får en folder med hjem, hvor de kan tilmelde sig.

<< Februar 2018 >>