Nyt på hjemmesiden

Samværsklubben starter 16. september. Hent programmet ved tryk på billedet: På grund af Corona er der særlige forholdsregler der skal overholdes. Læs mere her Corona retningslinjer

Samværsklub1

Rytmisk Legestue åbner igen. Tirsdage kl. 10.00- 12.00  Følg legestuen på Facebook.

Minikonfirmandundervisning

Minikonfirmandundervisning er et tilbud til børn i 3. klasserne på Engels­­­borg­sko­len

Minikonfirmandundervisning har som mål at gøre børnene fortrolige med kristendommen og kirken på en sjov og udfordrende måde gennem samtale og leg. Med udgangspunkt i børnenes egne erfaringer, taler vi om nogle af livets store spørgsmål.

Hver undervisningsgang har et tema, som f.eks. højtider, dåb, nadver, næstekærlighed og med udgangspunkt i dagens emne, bliver der fortalt historier fra bibelen, leget og lavet forskellige kreative aktiviteter. Det er formidlingsmedarbejder Catherine Murphy, der står for undervisningen.

Minikonfirmandundervisningen foregår over 10 gange á ca. 1½ times varighed fredag eftermiddag efter skoletid. Typisk inviteres 3Aog 3B til at deltage om efteråret og 3C og 3D om foråret. Folder om minikonfirmandundervisning kommer på Engelsborgsskolens forældreintra med oplysninger om tidspunkter og tilmelding. Børnene hentes på skolen og går i samlet flok til kirken. Forældrene henter børnene efter undervisningen.

ministen

<< September 2020 >>