Lyngbykirkernes børnekor

børnekor 2013 stort bill2

Lyngbykirkernes Børnekor er et musikalsk tilbud til sangglade drenge og piger fra 3.-6. klasse. Børnekor er tilknyttet Lyngby Kirke og Christianskirken, som sammen har ansat en korleder, der er uddannnet på Det kgl. danske Musikkonservatoriumbåde. Hun leder både Børnekoret og Spirekoret

HVAD LAVER MAN I BØRNEKORET?

• man synger sammen med andre
    • man bruger sin stemme og krop
    • man får musikundervisning
    • man lærer en mase sange
  • man hygger sig
  • man optræder til koncerter og udvalgte gudstjenester
  • man får en masse venner
  • man kommer på øve-weekender og til korstævner, hvor man møder andre kor

Børnene lærer blandt andet at synge helt rent, at lytte til hinanden, at synge flerstemmigt og at følge en dirigent. De bliver også undervist i at læse noder og rytmer. Koret synger mange forskellige slags sange, og vi danser, klapper, siger rim og remser og synger efter håndtegn. Desuden skal vi lære en hel del af de salmer, der bruges i vores kirker.

Koret medvirker ved pastagudstenester samt en del andre gudstjenester i Lyngby kirke og Christianskirken. Koret medvirker også tit ved koncerter, tager på korstævner, har udveksling med andre danske og udenlandske børnekor, tager på øveweekend og på længere sigt også på korrejser. Der forventes et godt fremmøde til korprøver og optrædender.

HVAD KOSTER DET?
Det koster kr. 250,- pr. halvår.

HVORDAN KOMER MAN MED ?
Nye medlemmer er altid velkomne.  Der er korprøve hver torsdag eftermiddag ml. 16.35 - 18.10 i Christianskirken. Vil du være med, så henvend dig til korlederen.

Læs folder her: Børnekoret 2017/18 Læs mere her

<< November 2017 >>