Christianskirken i Lyngby

Indskrivning til konfirmation i 2021

Indskrivningen til konfirmation i 2021 sker via formularen på kirkens hjemmeside senest 15. juni. Information om konfirmationsforberedelsen vil blive fremmailet efter tilmeldingsfristen. Se videoen med tidligere konfirmandsholds optakt til konfirmationsdagen. Tryk på billedet nedenunder for at læse indskrivningsbrevet.

indskrivningsbrev konfirmation i Christianskirken

Sorggruppe i Christianskirken

Sorggruppen  starter igen 20. maj kl. 14.00-16.00. For flere informationer  kontakt Catherine på tlf. 4520 1393.

 

Nyt på hjemmesiden

Samværsklubben er aflyst til 16. september

Desværre må vi aflyse de sidste møder i Samværsklubben på grund af de nye retningslinjerne for afstand, når vi er samlet i sognegården. Læs mere her.

 

Rytmisk Legestue er aflyst indtil videre

Læs mere her.

 

Folkekirken er din – tag aktivt del i den

Til september er der menighedsrådsvalg, hvor der skal vælges nye medlemmer i alle landets kirker. Menighedsrådets opgaver spænder bredt og beskæftiger sig med alle aspekter af kirkens arbejde og indebærer blandt andet at skabe gode rammer for kirkens personale og frivillige, planlægge rammer for kirkens mange aktiviteter samt stå for budgetstyring og bygningsansvar.

Er det noget for dig? Så kom til orienteringsmøde. Her kan du høre om det at sidde i et menighedsråd og stille alle dine gode spørgsmål. Du behøver ikke at komme i kirken hver søndag for at sidde i menighedsrådet, bare du har lyst til at arbejde for det fælles bedste.

Valget er tirsdag d. 15. september, hvor opstilling og valg af kandidater foregår.

Har du spørgsmål så kontakt Hans-Christian Jørgensen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 orienteringmøde

Weekendretræte 11.-13. sep. 

Tryk på folderen nedenfor.

Weekendretræte2

Gudstjeneste 2. pinsedag kl. 11.00 i Christianskirken

Pinsedag2

Vi holder i stedet gudstjeneste i Christianskirken 2. pinsedag kl. 11, da vores årlige fælles pinsegudstjeneste i det fri aflyses, grundet den nuværende covid-19-situation.

Apostlene var optændt af en hellig ild de første dage efter pinseunderet. De var i templet hver dag, derhjemme brød de brødet og spiste sammen, og jublende priste de Gud!

Vi skal også juble, prise Gud og spise sammen 2. pinsedag i Christianskirken. Anita og Lisa står for gudstjenesten. Miriam er klar ved orgelet, og gæve frivillige griller pølser i kirkehaven til os bagefter. Alt efter sundhedsmyndighedernes foreskrifter - vi kan være 50 bagefter i sognegården, når vi dækker op både oppe og nede. Så alle der har lyst, kan komme med over og sige glædelig pinse efter gudstjenesten.

 

Christianskirken i en Coronatid

Folkekirken åbnede 18. maj iht. retningslinjerne fra Kirkeministeriet og Styrelsen for patientsikkerhed. Læs mere om retningslinjerne for genåbningen og om Christianskirken i en Coronatid.

Vi må være 71 i kirken. Men når vi synger, skal der være 2 meter mellem hver, og i de tilfælde kan deltagerantallet være begrænset til 50. Personer i samme husstand kan dog godt sidde sammen uden der er afstandskrav på 2 meter under sang.  Vi bruger salmeblade eller projektor det næste stykke tid.

Kirkekontoret har telefontid på tlf.nr. 4587 1398 fra tirsdag til fredag kl. 10-12 og tirsdag også kl. 15-17. Vi regner med at kunne åbne for personlig betjening fra onsdag den 8. juni. Hvis ikke man har tegn på sygdom og ønsker personlig betjening på kirkekontoret inden, skal man først ringe eller sende en e-mail og aftale tid.

Sommercafén udvider fra 2. juni

I år udvider vi åbningstiden i sommercafeen. Cafeen er åben tirsdag,onsdag og torsdag kl.10.00-12.00. Kom forbi til en kop kaffe og en hyggelig snak og tag gerne en bekendt med. Hvis vejret er godt sidder vi i kirkehaven ellers i...

Læs mere
Orgelindvielse med koncert søndag 7. juni kl. 16

Vi får besøg af orgelvirtuosen Tina Christiansen, der har rejst verden tynd og givet koncert på de fornemste orgler - bl.a. i Saint Pauls Cathedral i London.

Fribilletter uddeles ved kontakt til kirkekontoret eller til organist Miriam Widmann, for at sikre, at vi ikke bliver flere end de tilladte 71 til koncerten.

Gudstjenestevandring2

Læs mere her.

Når du vil maile
sikkert til os

Hvis du vil kontakte os med personhenførbare oplysninger, bl.a. i forbindelse med dåb, vielser og medlemskab af folkekirken, kan du bruge nedenstående link. Du vil modtage svar fra os i din e-boks. Send sikker mail.

<< November 2019 >>
Ma Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

Det sker ..

Hvis du vil modtage vores nyhedsbrev, kan du tilmelde dig her:

Tilmeld nyhedsbrev

Facebook icon