Christianskirken i Lyngby

Nyt på hjemmesiden

Ny sorggruppe for voksne. Vi mødes ca. hver 2. onsdag. For flere informationer kontakt Catherine på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller ring på 45 20 13 93. folder om sorggruppen med datoer for møder

 

PREP- Kommunikationsdkursus. Kursus for par, der vil forebygge konflikter og pleje parforholdet. Kurset er på 14 lektioner fordelt på 3 aftener og en hel dag på følgende dage; 3/4 og 12/4 kl. 17.00-20.00, 21/4 kl. 9.00-16.00 og 3/5 kl. 17.00-20.00. Pris 500 kr pr. par.  Kurset afholdes af Anita Brændsgaard Bennetsen og Catherine Murphy. Tilmelding kan ske til Anita Brændsgaard Bennetsen, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Påskeugen 2018

Påskeugen er kirkens største festuge med fem forskellige gudstjenester, der markerer påskens begivenheder. Vi kommer igennem mange sindsstemninger og ender med det glade budskab påskemorgen.

Æsel   
Vi indleder påsken med palmegrene, sang og besøg af et rigtigt levende æsel! - Ligesom det Jesus red på op mod Jerusalem. Efter gudstjenesten er der æggejagt i kirkehaven for børnene.
Palmesøndag kl.10.00. Familiegudstjeneste med Børne- og Spirekoret og Lisa Tikkanen Pagh.
   
Skærtorsdag kl.18.00. Måltidsgudstjeneste med madver i sognegården og afsluttende aftenbøn i kirken ved Eva Borbye Pedersen
Den sidste nadver

Vi samles om et veldækket bord med lam, urter, vin og brød for at opleve et påskemåltid i ligjhed med det, Jesus og hans disciple delte den sidste aften inden Jesu død. Ved måltidet indstiftede Jesus nadveren, da han delte brød og vin ud til disciplene - også det gør vi ved måltidsgudstjenesten. Både ved måltidsgudstjenesten og aftenbønnen i kirken deltager kirkens kor, organist og den klassiske saxofonist Stefan Baur. Velkommen, det er gratis og man skal ikke tilmelde sig.

Langfredag kl.10.00. ved Anita Brændsgaard Bennetsen.
Det er en dag fyldt med smerte og sorg, men ud af sorgen bliver livet til: "Jeg er kommet for at give mit liv som løsesum for mange", siger Jesus. Ved denne stemningsfulde gudstjeneste lader vi ordene slå rod i vore hjerter, mens vi lytter til musik, bl.a. korsatsen "Ruht wohl, dir heiligen Gebeine" fra Johan Sebastian Bachs Johannes-Passion

Påskedag kl. 10.00. ved Eva Borbye Pedersen. Kristendommens sejrsbudskab "Kristus er opstanden" fejres påskedag, mens påskeliljernes gule farve lyser op i kirken. Menigheden slutter sig til glæden, udtrykt gennem påskesalmerne. Udover i salmernes poetiske univers, udfoldes opstandelsens mening også i bibelens, bønnernes og prædikenens ord. Der vil være festlig musik med orgel, basun og korsatser. Basunist Steen Nikolaj Hansen medvirker.

2. Påskedag kl.10.30 ved Eigil Saxe.
Fælles morgenkaffe med rundstykker kl. 9.30.
Evangelieteksten fortæller om Maria Magdalenes møde i gravhaven med Jesus som den opstandne Kristus. Det bliver en dejlig afrunding af påskedagene. Vi synger bl.a. Grundtvigs vidunderlige påskesalmer og lytter til "Hvorledes gaar det her?" fra Brorsons Svanesang (1765) med kor og organist.

<< Marts 2018 >>
ma ti on to fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 23 24
26 28 31